Безглутенови брашна смлени на каменна мелница

За производството на нашите брашна използваме каменна мелница.

Брашно от гроздови семки 500гр 6,50 лв

Брашно от гроздови семки 500гр

Купи
Разгледай 6,50 лв

Брашно от гроздови семки 500гр

Купи
Шипково брашно 500гр 7,50 лв

Шипково брашно 500гр

Купи
Разгледай 7,50 лв

Шипково брашно 500гр

Купи
Брашно от бял трън 500гр 10,50 лв

Брашно от бял трън 500гр

Разгледай 10,50 лв

Брашно от бял трън 500гр

Конопен протеин 500гр 8,50 лв

Конопен протеин 500гр

Разгледай 8,50 лв

Конопен протеин 500гр

Брашно от тиквени семки 500гр 4,50 лв

Брашно от тиквени семки 500гр

Купи
Разгледай 4,50 лв

Брашно от тиквени семки 500гр

Купи